Smack Food Service produkty pro profesionální gastronomii

Vysokou kvalitu našeho zboží zaručuje pečlivý výběr surovin pro vlastní výrobu a také smluvních výrobců.

Aktuálně

Nový web

Vážení zákazníci, spustili jsme pro Vás nový web, ale v současné době probíhá jeho administrace. Z tohoto důvodu nelze prozatím využít e-shop a některé informace nejsou v tuto chvíli korektní. V případě potřeby neváhejte využít kontaktních údajů.

Přihlášení zákazníka

Sponzorujeme

Svíčková na smetaně

Nulla dignissim accumsan ultricies. Etiam posuere nec est non malesvuada. Nullam imperdiet a leo ac dictum. Fusce adipiscing ligula porttitor, adipiscing quam in, vehicula lectus. Nulla dignissim accumsan ultricies. 1 hod
4 porce
   
SUROVINY
Celer
Cibule
Máslo
Hořčice
Bobkový list
Nové koření
Smetana
Hladká mouka
Hovězí maso
200 g
3 ks
100 g
20 g
8 ks
10 ks
200 ml
100 g
g 400
     
   
     

 

 

Postup přípravy

 

Nastrouháme si kořenovou zeleninu-mrkev,petržel a celeru více suroviny-maso,koření,ocet,sůl,smetanu,hořčici,cibuli,3 lžíce cukru,olej,máslo,masox v hrnci si rozpustíme másvlo s olejem,přidáme nastrouhanou koř.zeleninu a tak 10 min.mícháme a mícháme až se nám voda vypaří pak přidáme cibuli a opět mícháme až se cibulka osmaží dále přidáme 3 lžíce cukru a necháme zkaramelizovat-tento základ trvá asi 30min.než jsem vložila maso,po 30 min.přidejte 1 lžíci hořčice a od oka ocet asi 2 lžíce,zamíchat a vložit maso,

 

petržel a celeru více suroviny-maso, koření, ocet, sůl, smetanu, hořčici, cibuli, 3 lžíce cukru, olej, máslo, masox v hrnci si rozpustíme máslo s olejem,přidáme nastrouhanou koř.zeleninu a tak 10 min.mícháme a mícháme až se nám voda vypaří pak přidáme cibuli a opět mícháme až se cibulka osmaží dále přidáme 3 lžíce cukru a necháme zkaramelizovat-tento základ trvá asi 30min.než jsem